Kézilabda

2023.04.19. 15:41

Negyedjére műtötték, műlencsét kapott a volt tatabányai kézilabdázó

Túl van a műlencse-bevarráson a korábbi tatabányai kiválóság, Juhász Ádám. A válogatott kézilabdázó bal szeme még hónapokkal ezelőtt sérült meg.

Kemma.hu

Juhász Ádám 10 év után köszönt el Tatabányától

Forrás: Kemma.hu

Ahogyan arról már beszámoltunk, Juhász Ádám szeme a januári kézilabda-világbajnokság előtt sérült meg a válogatott egyik edzésén, így nem vehetett részt a lengyel-svéd közös rendezésű tornán. A fiatal sportoló 10 év után hagyta el egyébként az akkor még Grundfos, ma már MOL Tatabányát, hogy a Benficában folytassa a pályafutását.

Juhász Ádám eleinte a bal szemére semmit nem látott, és sokáig az orvosok sem voltak biztosak benne, hogy ez a helyzet valaha megváltozik. A harmadik operáció után viszont már azt mondták, hogy vissza fog térni a látása. A negyedik műtétjén – amely egy műlencse-bevarrás volt – pedig már túl is van, amelyet ugyanaz a magyar professzor végezte, aki a harmadikat is csinálta – írta meg az m4sport.hu.

Juhász korábban elmondta, az operáció után három-hat hét felépülési idő vár majd rá. A 46-szoros válogatott irányító szerint ezért egyelőre nehéz megmondani, hogy ebben a szezonban pályára léphet-e még. De mivel Portugáliában június közepéig tart a bajnokság, ha lehetséges, még szeretne játszani.

Túl van a műlencse-bevarráson az egykori tatabányai kiválóság
Túl van a műlencse-bevarráson az egykori tatabányai kiválóság
Forrás: Instagram / juhaszadam.7

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában