Harmadosztály

2023.03.29. 20:38

Nagyon közel állt a csodához a Zsámbéki SK

Bodó László fiai majdnem pontot csentek a bajnoki címért harcoló Veszprémtől.

Herczeg István

A Zsámbéki SK (zöldben) alsóházi rangadóra készül a Teskánd ellen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Önmagában nem hangzik túl jól, hogy ha a sereghajtó utazik a jelenleg második helyen álló, de a bajnoki címre hajtó csapat otthonába, még akkor sem, ha ez az "otthon" nem Veszprémben, hanem Ajkán volt. Pető Tamás alakulata zseniális formában van, nagyon rég kapott ki mostanában, a Zsámbék viszont nem túl sok pontot gyűjtött összességében. Ennek ellenére Bodó László csapata végig pariban volt a hazaiakkal, így nagyon nagy esélye volt a pontszerzésre, ám egy kissé szerencsés góllal Baldauf megszerezte a találkozó egyetlen gólját, így a Veszprém újabb három pontot tehetett zsebre, de a Zsámbék erre a játékra támaszkodhat a későbbiekben. 

NB III., Nyugati-csoport, 28. forduló
Practical VLS Veszprém-Zsámbéki SK 1-0 (0-0)
Ajka, vezette: Bana G. (Kiss B., Nagy B.)
Veszprém: Bonnyai - Dobsa, Molnár, Balázs, Gálfi (Bakos, 59.), Iszlai, Baldauf, Tóth, Dömötör (Horváth, 54.), Krebsz, Takács (Bartusz, 34.). Vezetőedző: Pető Tamás.
Zsámbék: Tímár - Somogyi, György (László, 83.), Lőrinczy (Csabafi, 66.), Sugár B., Zsuppán (Sugár S., 83.), Barlangi (Mártonfi, 75.), Kerék, Monori (Bíró, 66.), Harmat, Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Gólszerzők: Baldauf (62.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában