Futball

2023.01.13. 12:53

Igazi Bányász-legendákkal zárta az edzőtábort a Tatabánya

Tartalmas, munkával töltött edzőtáborozás végére tettek pontot a tatabányai focisták, méghozzá illusztris társaságban. Igazi Bányász-legendák csatlakoztak hozzájuk utolsó este.

Kemma.hu

Motivációból, elismerésből sem volt hiány az edzőtábor utolsó estéjén tartott vacsorán

Forrás: Tatabányai SC/Facebook

Ahogy arról beszámoltunk, ezen a héten Várgesztesre tette át székhelyét a tatabányai focicsapat, hiszen itt tartották téli edzőtáborukat. Az utolsó, csütörtöki estét ünnepi vacsorával és Bányász-ikonokkal zárták. Szabó György, mindenki Gyurikája, a közelmúltban a Kemma podcastorozatában is szereplő Csapó Károly, valamint P. Nagy László volt a kék-fehérek vendége, a menürről, a vaddisznó pörköltről pedig a két kapus, Dombai András és Balla Olivér gondoskodott. Csapó és P. Nagy egyébként annak a nagy generációnak a tagja, amely azzal is büszkélkedhet, hogy megverték a Real Madridot

Természetesen az értékelés, vissza- és előretekintés sem maradt ki a programból az NB III. Nyugati csoportjának listavezetőjénél. Molnár József, a TSC Labdarúgó Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy most már a csapat és szukrolók is tudják, hogy dobogós lehet a Bányász
− A játékosok a pályán, mi, a Bányász legendáival a fehér asztaloknál igyekeztünk úgy teljesíteni, hogy a tatabányai labdarúgás a közeli jövőben újra az őt megillető szinten szerepelhessen − fogalmazott, majd a stábnak is megköszönte a kiemelkedő munkát.  

Mindenki Gyurikája, Szabó György az őszi teljesítményt méltatta, hozzátéve, hogy szerinte ebben a csapatban még ennél is több van. Csapó Károly a játékosok zömét kisgyermekkoruk óta ismeri, ezért különösen felemelő számára az eddigi eredmény. A vezetőedző, Gyürki Gergely az eddigi teljesítmény megköszönve sikeres tavaszi szereplést kívánt focistáinak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában