Parasport

2022.12.22. 18:35

Igazi otthonra talált a Szent Margit iskolában a Tatabányai Humanitás SE boccia szakosztálya

Sokat jelent nekik az önzetlen, segítő szándék, amelyet a mostani nehéz gazdasági helyzetben még inkább megtapasztalhatnak.

Kemma.hu

Évekre visszavezethető, jó kapcsolat fűzi  a Tatabányai Humanitás SE Boccia Szakosztályát a Szent Margit Általános Iskolához. A Turzáné Papp Erika által vezetett intézmény ad otthont a szakosztály edzéseinek, önzetlen segítséget nyújtva.

A para boccia sportot űző csapatban a négy végtag sérült játékosok csak szülői vagy más segítség igénybevételével tudnak eljutni az edzésekre, versenyekre. Az iskolában akadálymentesen megközelíthető tornateremben készülhetnek a megmérettetésekre, lehetnek boccia sportközösségben.

De az emberséget, elfogadást, megértő odafordulást is megtapasztalhatják a játékosok az intézmény falai között. A Tatabányai Humanitás SE Boccia Szakosztályának valamennyi tagja hálás ezért a lehetőségért Turzáné Papp Erika igazgatónőnek és az iskola valamennyi dolgozójának, tanulójának.

A Tatabányai Humanitás SE boccia szakosztálya
A Tatabányai Humanitás SE boccia szakosztálya
Forrás: Tatabányai Humanitás SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában