Női vízilabda

2022.11.21. 06:47

A tatabányai vízipólós lányoknak sem sikerült a pontszerzés

A kapuscsere sem hozta meg a várt sikert.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az első két negyedben, ha nem is hiba nélkül, de szépen játszott a rendkívül fiatal tatabányai együttes. Azonban ahogy telt-múlt az idő, a fővárosi vasutascsapat agresszív, szoros emberfogásra alapozott taktikájával szemben egyre kevésbé találta az ellenszert a vendégcsapat. Zantleitner Krisztina vezetőedző kapust is cserélt, hogy a másik hálóőrének is lehetőséget adjon, de ez sem hozott változást a találkozó menetében.

Zantleitner Krisztina, a Tatabánya Women Waterpolo vezetőedzője:– Ahogy mentünk előre a meccsbe, egyre nehezebben találtuk a lövőhelyzeteket, pedig bőven kaptunk emberfórokat. Úgy gondolom, néhány góllal így is többet lőhettünk volna. Bízom benne, hogy a szerdai mérkőzésünkön ennél jobb formát mutatunk majd.

Vízilabda, OB I., női, 4. forduló
BVSC-Zugló–Tatabánya Women Waterpolo 20-5 (4-1, 4-3, 6-0, 6-1)
Budapest, Szőnyi úti uszoda, 100 néző, vezette: Kevi T., Várkonyi G.
Tatabánya: Kovács D. – Zantleitner H., Zink 1, Orbán, Felkai, Rajna 3/2, Sóti. Csere: Szombathelyi (kapus), Zöld, Kovács J. 1, Bíró L., Becsey. Edző: Zantleitner Krisztina.
Gól emberelőnyből: 4/2, illetve 11/1.
Gól ötméteresből: 1/1, illetve 3/2.
Kipontozódott: Tóth R., Dobos (mindkettő BVSC).

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában