Labdarúgás

2022.10.09. 21:54

A Gyirmót II. már az első félidőben elintézte a Zsámbékot

Ismét nyert a Tatabánya az NB III-ban és már csak rosszabb gólkülönbségével szorul a harmadik helyre, döntetlent játszott a Komárom, súlyos vereséget szenvedett a Zsámbék.

Herczeg István

Forrás: Zsámbéki Sport Klub/Facebook

Mindhárom NB III-as csapatunk hazai pályán játszott a Nyugati csoport 12. fordulójában. Az eredménysor abszolút vegyes, hiszen egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérleg. A legpikánsabb meccset mindenképpen a Tatabánya játszotta, hiszen a feljutásra esélyes Budaörs érkezett a megyeszékhelyre a TSC korábbi vezetőedzőjével, Bekő Balázzsal, valamint három tatabányai exjátékossal a fedélzeten. 

A gól nélküli első félidőt követően Árvai Dániel gólja döntötte el a három pont sorsát, így Bekő Balázs vereséget szenvedett korábbi munkahelyén. A Tatabánya ezzel továbbra is a harmadik, de mivel a második helyezett Puskás Akadémia II. vereséget szenvedett Bicskén, így már pontazonossággal áll a két klub, mindössze két ponttal lemaradva a listavezető Veszprémtől. 

A Komárom az újonc Csornát fogadta és bő negyed órát követően hátrányba került. A második félidőben jól keverte a kártyákat László Péter vezetőedző és sokadszor szerzett pontot vert helyzetből. A Zsámbék az előző héten bravúrgyőzelmet aratott, most viszont nem sikerült pontot szereznie a Gyirmót II. ellen. A sárga-kékek az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, hiszen ennyi idő alatt ötször is bevették a Zsámbék kapuját. 

NB III., Nyugati csoport, 12. forduló
Tatabányai SC–Budaörs 1-0 (0-0)
Tatabánya, vezette: Papp Á. (Tóth Cs. J., Nagy B.).
Tatabánya: Lóth – Árvai, Kovács, Krupánszki, Kocsis, Szegleti, Katona, Hajas (Szegő, 64.), Molnár, Székely, Letenyei. Vezetőedző: Gyürki Gergely.
Budaörs: Kunsági – Tóth A. (Csillag, 69.), Jász (Erdey, 56.), Horváth, Szamosi, Halácsi (Popov, 60.), Hoszpodár, Khiesz, Tóth B. (Klausz, 56.), Vida, Soltész. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerző: Árvai (59.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában