Labdarúgás

2022.10.02. 22:06

Csak bekotort egy gólt a Budaörs a Komárom kapujába

A sorozatban három győzelmet számláló Komárom a rosszul startoló Budaörs vendége volt.

H. I.

A Budaörs-Komárom meccsen a hajrában talált egy gólt a házigazda

Forrás: Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztály/Facebook

A Bekő Balázs által vezetett budaörsi gárda sokáig nem talált fogást a komáromiakon, ám a találkozó végén bekotorták a három pontot érő találatot, így a KVSE pont nélkül jött haza Pest megyéből. Szégyenkezésre így sincs ok, a csapat a 10. pozícióban várja a folytatást. Másik két NB III-as csapatunk győzni tudott: a Zsámbék 1-0-ra, a Tatabánya 4-re diadalmaskodott a fordulóban. Az NB II.-es Dorog újabb vereségbe szaladt bele, és így meg sem állt a tabella aljáig.

NB III., Nyugati csoport, 11. forduló
Budaörs–Komárom VSE 1-0 (0-0)
Budaörs, vezette: Újhelyi T. (Skover P., Elek B.).
Budaörs: Tóth G. V. – Tóth A., Ferkó, Horváth E., Szamosi, Hoszpodár (Halácsi, 46.), Khiesz, Tóth B. (Csillag, 46.), Vida, Erdey (Jász, 46.), Popov (Schindler, 71.). Vezetőedző: Bekő Balázs.
Komárom: Bánfalvi – Nagy T., Tóth Gy. (Nagy L., 56.), Köles (Szecsődi, 14.), Jóna, Gelencsér Gy. T. (Tóth P. A., 46.), Horváth M. D., Schiller, Sandal, Milos (Pulai, 40.), Nagy Z. B. Vezetőedző: László Péter.
Gólszerző: Vida (87.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában