NB III.

2022.10.02. 22:14

Megtörte az átkot a Zsámbék, megvan az első NB III.-as győzelmük

Kilenc, sorozatban elvesztett mérkőzés után megszerezte első győzelmét a Zsámbék.

H. I.

Forrás: Zsámbéki Sport Klub/Facebook

Ráadásul mindezt úgy, hogy az Érd a dobogón kezdte a fordulót, míg a Zsámbék sereghajtóként, ráadásul a 68. perctől emberhátrányban volt kénytelen futballozni a Bodó-csapat. A mester aztán jól cserélt, és a csereként beálló Mártonfi eldöntötte a három pont sorsát, így már nincs győzelem nélkül álló csapat a Nyugati-csoportban. A Zsámbék győzelme ellenére továbbra is a 20., utolsó helyen áll. A szintén NB III.-as Tatabánya magabiztos győzelemmel, a Komárom egy egygólos vereséggel zárta a fordulót, míg az NB II-es Dorog újabb vereséget szenvedett. 

NB III., Nyugati csoport, 11. forduló
Zsámbéki SK–Érdi VSE 1-0 (0-0)
Zsámbék, vezette: Juhász B. (Urbán R., Holpár G.).
Zsámbék: Tímár – Somogyi, György, Orosházi, Sugár B. (Áprily, 89.), Sárközi, Harmat (Mártonfi, 72.), Tolnay (Barlangi, 72.), Zsuppán, Csabafi (László, 63.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Érd: Kertész – Gubacsi, Morvai, Kürti (Szabó, 63.), Farkas, Németh, Gajda, Pintér, Pál, Pallagi, Göblyös. Vezetőedző: Ebedli Zoltán.
Gólszerző: Mártonfi (75.).
Kiállítva: Zsuppán (68., Zsámbék).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában