Megye I.

2022.10.08. 17:45

Meccsfotók: egy tucat sárga- és piros lap, koppánymonostori siker a rangadón

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulója szombaton rangadóval kezdődött, a Koppánymonostori SE 2-1-re nyert a Tatai AC otthonában.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A listavezető, az előző szezonban ezüstérmes Koppánymonostori SE megőrizte veretlenségét a megye I.-ben, mivel a megyei kupa címvédőjének otthonában nyerni tudott. Mindkét csapat botlott az előző fordulóban, ezért a házigazdák és a vendégek is javítani szerettek volna. Az első negyedóra végén szereztek vezetést a vendégek, a Dombi Csaba talált a tatai kapuba. Wéber Roland edző tanítványai a 74. percben tudtak egyenlíteni, Zuggó János Csaba büntetőből módosította 1-1-re az állást. A 82. percben aztán ismét a monostoriak jutottak előnyhöz, a csereként beállt Rába Jenő Ádám volt a gólszerző. A találkozón Kreitl Tamás játékvezető 9 sárga lapot osztott ki, mellette háromszor mutatta fel a pirosat is.

A koppánymonostori csapat megerősítette vezető pozícióját a táblázaton. Vigh László edző gárdája eddig 23 pontot gyűjtött, a második helyezett Vértessomlónak 16, míg a harmadik Tatai AC-nak 15 pontja van. A forduló többi mérkőzését vasárnap 15 órától rendezik.

Az eredmény
Tatai AC–Koppánymonostori SE 1-2 (0-1)
Gólszerző: Zuggó (74.), illetve Dombi (14.), Rába (82.).
Sárga lap: Méhész (48.), Mészáros (67.), Hauzer (78.), Kissék (92.), Wéber Roland edző (93.), illetve Tímár (39.), Hegedűs (59.), Rába (76.), Sallai (86.)
Kiállítva: Felső (78.), Dragonya (94.), illetve Korcsok (73.) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában