Magyar Kupa

2022.10.18. 14:22

Fociünnepre készül a Mezőkövesdet fogadó Nyergesújfalu

A labdarúgó MOL Magyar Kupa 4. fordulójában a megyei első osztályú Nyergesújfalu SE az élvonalban szereplő Mezőkövesd csapatát fogadja. A találkozó szerdán 13 óra 30-kor kezdődik.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Rövid idő után újra NB I-es ellenfél érkezik megyénkbe tétmeccset játszani: ez legutóbb épp a Magyar Kupa előző fordulójában történt meg, amikor a Budapest Honvéd látogatott Dorogra és jutott tovább 2-0-s győzelemmel. Akkor a Nyergesújfalu az NB III-as Szolnokot búcsúztatta (1-0).

A Mezőkövesd az első osztályban éppen vasárnap győzte le 2-1-re az Európa Ligában már háromszor győzni tudó Ferencvárost, így Kuttor Attila csapatánál – amely továbbra is a 11., utolsó előtti helyen áll az NB I-ben – valószínűleg nem lesz hiány önbizalomban. A mérkőzésen igazi futball-láz várható, a belépőjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek majd.

Nyergesújfalu SE
Tétmeccs vár a csapatra
Fotós: F. P. / Forrás: 24 Óra

Darabos Gábortól, a Nyergesújfalu vezetőedzőjétől megtudtuk, nagyon várják már az összecsapást. A megyei bajnokság élvonalában harmadik helyen álló nyergesiek is győzelemmel hangoltak a szerda délutáni összecsapásra, miután vasárnap 5-0-ra verték a Környét. Ebbe a körbe egyébként mindössze három megyei első osztályban szereplő csapat tudott eljutni az idei kiírásban. Döntetlen esetén hosszabbítás következne. Ha ezt követően sem bírnának egymással a felek, akkor tizenegyespárbaj következne.

Labdarúgás - Magyar Kupa, 4. forduló (a legjobb 16 közé jutásért)

Nyergesújfalu SC (megyei I. osztály)–Mezőkövesd Zsóry FC (NB I.)

Nyergesújfalu, szerda, 13 óra 30.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában