Elbúcsúztak

2022.09.17. 18:40

Csapataink szombaton gólt sem tudtak rúgni a MOL Magyar Kupában

Megyei csapataink közül sem a Dorogi FC, sem pedig a Komárom VSE nem jutott a labdarúgó MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé a szombati játéknapon. Vasárnap még a Nyergesújfalu SE javíthat.

K. L.

A Dorognak sem termett babér, kiestek a Magyar Kupából

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

A papírformának megfelelően az élvonalban szereplő Bp. Honvéd gárdája győzni tudott Dorogon a piros-fekete csapatok mérkőzésén. Fenyvesi László vezetőedző tanítványai szerették volna megnehezíteni a kispestiek dolgát, ám a másodosztályú együttes már a 3. percben hátrányba került. A Honvéd a 15. percben még növelni tudta előnyét, és ezzel gyakorlatilag el is döntötte a továbbjutás kérdését.

Az NB III.-as Komárom VSE bízott a továbbjutásban, ugyanis a szintén harmadik ligás ellenfele, a Balatonfüred sem remekel a bajnokságban, ahol egy héttel ezelőtt 2-1-re le tudták győzni a Veszprém megyei csapatot. A fürediek azonban most nagyon összekapták magukat, és hazai környezetben 3-0-ra nyertek László Péter edző tanítványai ellen.

A MOL Magyar Kupában már csak egy megyei csapatunk érdekelt, a megyei első osztályú Nyergesújfalu vasárnap az NB III.-as Szolnoki MÁV együttesét látja vendégül.

Megyei csapataink szombati eredményei:

Dorogi FC–Bp. Honvéd 0-2 (0-2)
Gólszerző: Nikola Mitrovics (3.), Jairo Samperio  (15.).

Balatonfüredi FC–Komárom VSE 3-0 (1-0)
Gólszerző: Lasz (17.), Imre (49.), Bene (78.).

Vasárnap rendezik:
Nyergesújfalu SE–Szolnoki MÁV FC (Hajnal Tamás Sportcentrum, 15 óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában