Labdarúgás

2022.09.24. 07:37

Bakonyaljai derbi jön a megye II.-ben

A megyei másodosztályban a hetedik fordulót játszák a csapatok a hétvégén.

H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A hetedik fordulóban szombaton a Zsámbék második csapata fogadja a Gyermelyt. A vendégek jelenleg bőven jobban állnak, de így is háromesélyes lesz a derbi. Vasárnap a listavezető Lábatlan a jól rajtoló Piliscsév otthonából szeretné elvinni az újabb három pontot, és erre a tabella jelenlegi állása szerint minden esélye meg is van. 

A még nyeretlen Dunaszentmiklós a Nagyigmándot fogadja, itt a vendégek kezdték jobban a szezont, és ezen a meccsen is esélyesebbnek tűnnek, hiszen a Dunaszentmiklós az első győzelméért küzd. Egymás ellen vív majd a két sereghajtó: a Csolnok és a Tokod egyaránt nulla ponttal áll, mind a négyszer kikaptak, így most egymás ellen szerezhetik meg az első sikert, de ez csak egyikőjüknek sikerülhet. 

Az egy ponttal álló Császár-Ete csapata sincs könnyű hétvége előtt, hiszen a Mocsa utazik hozzájuk. Csizmadiáék mind a hat meccsüket megnyerték eddig, most a hetedikre készülnek. A Baj folytatná jó sorozatát, hiszen újoncként remekül startolt, ehhez otthon az ácsiakat kellene legyűrni. Az Ács négy meccs után négy ponttal áll jelenleg. 17 órakor bakonyaljai derbi lesz, hiszen a Kisbér fogadja az újonc,  jelenleg a dobogón álló Bakonysárkányt.

Eurotrade Solar Megyei II. osztály, 7. forduló
Szeptember 24, szombat, 17 óra
Zsámbéki SK II.-Gyermely

Szeptember 25, vasárnap, 16 óra
Piliscsévi SE-Lábatlani ESE, Dunaszentmiklósi SE-Nagyigmándi KSK, Csolnok SZSE-Tokod SE, Császár-Ete-Mocsa KSE, Baj KSE-Ácsi Kinizsi SC

Szeptember 25, vasárnap, 17 óra 
Kisbéri SSE-Bakonysárkányi SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában