Foci

2022.07.26. 11:33

Elkészült a megye II. első fordulójának menetrendje

Változások vannak a létszámban, ugyanis egy csapat nem indul a szezonban.

H. I.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A megyei I. osztály első fordulójának menetrendjéről már korábban beszámoltunk, most azonban közzétették a megyei másod­osztály sorsolását is. A létszámmal kapcsolatban is változás állt be, hiszen korábban tizenhat csapat adta be a nevezését, de a sorsolás előtt a Bajóti Szikra SE együttese jelezte, hogy mégsem kíván indulni a másodosztályban. Idén egyébként rekordszámú új csapat van a másodosztályban, hiszen a Nagyigmándi KSK kiesett, a Zsámbék II., a Baj KSE, a Bakonysárkányi SE, a Dunaszentmiklósi SE pedig feljutott. 

Az első fordulót augusztus 14-én rendezik. 17 órától a Kisbéri SSE-Mocsa KSE találkozóval startol a szezon, 18 órától pedig a következő mérkőzések lesznek: Piliscsévi SE-Baj KSE, Dunaszentmiklósi SE-Császári SE, Csolnoki SZSE-Ászár KSE, Bakonysárkányi SE-Ácsi Kinizsi SC, Tokod SE-Gyermely, Nagyigmándi KSK-Lábatlani ESE. A szabadnapos a Zsámbék II. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában