Tatai AC

2022.07.24. 20:11

A tatai kézisek is megkezdik a felkészülést, 6 meccsel hangolnak a szezonra

Hétfőn megkezdi a felkészülést az előttünk álló bajnoki szezonra a Tatai AC másodosztályú férfikézilabda-csapata.

Vá. T.

Forrás: Facebook/TAC Férfi kézilabda csapat

A hangsúly eleinte a kondicionális tréningeken lesz, de természetesen később a labda is előkerül, és felkészülési mérkőzéseket is játszik az együttes. 
Az előző bajnokságot a negyedik helyen zárta a gárda, ezt most minden bizonnyal legalább akkora bravúr lesz elérni, mint most tavasszal, hiszen a mezőny ezúttal is erősnek és kiegyenlítettnek tűnik. 

A tataiak játékoskerete még képlékeny, az azonban már régóta ismert, hogy a korábbi válogatott hálóőr, Tatai Péter a fekete-fehérekhez igazol, ahogyan az is, hogy egy másik rutinos játékos, Iváncsik Tamás már nem állhat a csapat rendelkezésére, ugyanis visszavonult. Mellette távozott Schneider Miklós, de nem tatai mezben láthatjuk a következő szezontól Zöldy Tamást, Pulai Dávidot, valamint Győrffi Máriót sem. A gárda hat felkészülési mérkőzéssel hangol a bajnokságra – jórészt hozzájuk hasonlóan másodosztályú és környékbeli csapatokkal. 

Érdemes még tudni, hogy az előttünk álló szezon lebonyolítása eltér a tavalyitól: a 2021/2022-es szezon felsőházi együtteseiből, az alsóház legjobb négy csapatából, valamint a két feljutóból áll majd a tizenhatos mezőny, melyben oda-vissza mindenki játszik mindenkivel. A szezon végén három kieső és három feljutó lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában