Labdarúgás

2022.06.18. 17:30

Az ezüstérmes Fortuna SE csapatában még a kapus is szerzett gólt az idényben

A Fortuna SE U15-ös lány labdarúgói ezüstérmet szereztek a tíz csapatot felvonultató megyei bajnokságban.

K. D.

Forrás: beküldött

A komáromiak is ugyanúgy 48 pontot gyűjtöttek, mint a bajnok Kisbéri SSE gárdája, ám a bakony­aljaiak jobb gólkülönbségükkel érdemelték ki az aranyat. Összehasonlításképpen: a komáromiak 182 gólt lőttek és 27-et kaptak, a kisbériek 211-szer találtak ellenfeleik hálójába, az övéket 35-ször vették be. 

Kovács Barna edző ennek ellenére mérhetetlenül büszke a csapat teljesítményére, és arra is, hogy valamennyi játékosuk, a kapust is beleértve, szerzett gólt a bajnokságban. A pontvadászat során Vizi Letícia, Gugg Noémi, Hajas Kata, Herdics Boglárka, György Sára, Somodi Anna, Mészáros Nikolett, Tóth Eszter és Ilisics Miléna jeleskedett a csapatban.

A házi gólkirálynő Gugg Noémi lett, aki 78 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. Kovács Barna munkáját Paulovics Bence segítette másodedzőként. Mellette azoknak is köszönetet mond, akik valamilyen formában támogatták a csapatot. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában