Labdarúgás

2022.05.28. 18:10

A végéhez ér az NB III. is, a Tatabánya és a Komárom játszik a hétvégén

Bozsik Péter csapatának a végső pozíciótól függetlenül fontos lenne a győzelem.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Az NB III. Nyugati-csoportjának 38., azaz utolsó fordulója következik. A megyei csapataink számára nincs nagy tétje ennek a fordulónak, hiszen a Komárom biztosan a 17. pozícióban végez, a Tatabánya pedig a hetedik és a kilencedik hely között ingázhat az utolsó körben. 

A Tatabányai SC egyébként hazai közönség előtt búcsúzik a bajnokságtól, és Bekő Balázs vezetőedzőtől, az ellenfél a Kelen SC lesz. Az újonc fővárosi gárda a 15. helyen áll, biztosan benn maradt, más célja pedig nem nagyon volt. Ősszel hazai pályán meglepő 1-0-s győzelmet aratott a Kelen a Tatabánya felett. 

A Komárom a tabellán mögötte álló és ott is végző Sopron ellen búcsúzik a szezontól. Bozsik Péter csapatának a végső pozíciótól függetlenül fontos lenne a győzelem, hiszen adott esetben a három csoport legjobb 17. pozíciója bennmaradást érhet, ez pedig biztosan meglehet a Komáromnak, ha győzni tud Sopronban. A Hűség Városa biztosan a megyei első osztályban folytatja majd. Ősszel Komáromban 1-1 lett a végeredmény. 

NB III., Nyugati-csoport, 38. forduló 
Május 29., vasárnap, 17 óra 
Tatabányai SC-Kelen SC 
SC Sopron-Komárom VSE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában