Siker

2022.02.20. 19:20

Nem ijedt meg a nagyobbaktól: szinte mindenkit lenyomott a tardosi szkanderező a világkupán

Sztanek Sándor Ádám a 86 kilogrammos kategóriában állhatott a dobogó harmadik fokára a svédországi világkupán.

Kemma.hu

Sztanek Sándor Ádám (jobbról a második) bronzéremnek örülhetett a világkupán.

Forrás: Beküldött

Svédországban, Eskilstunában rendezték február 19-én a Golden Arm Szkander Világkupát, ahol a magyar küldöttség tagjaként mutatta meg erejét a tardosi Sztanek Sándor Ádám is. A nemzetközi megmérettetésen 300-nál is több szkanderező vett részt.

Sztanek Sándor Ádám közösségi oldalán számolt be arról, hogy 78 kilogrammos kategóriában nem sikerült elindulnia, mert meghaladta a kellő súlyt. Végül a 86 kilogrammosok között kellett megmutatnia erejét, ami miatt a verseny elején kicsit aggódott, de szerencsére jól alakultak a dolgok. A tardosi fiatalnak a dobogó harmadik fokára sikerült felállnia, így bronzérmet szerzett.

Forrás: Beküldött

Ádám köszönetét fejezte ki az őt biztató csapatnak, amiért végig segítették. Versenytársainak is gratulált, akik szintén szép eredményeket értek el a világkupán.

A tardosi fiatalember sokak számára ismerős lehet, ugyanis a televízióban is megmutatta már ügyességét. Sztanek Sándor Ádám a Ninja Warriorban is bizonyította, hogy erőből nála nincs hiány.

Eredmények - Gere Dávid 4. helyezés, Marián Hluzin 5. helyezés, Horváth Roland Attila 3.helyezés, Sztanek Sándor Ádám 3. helyezés, és Mergl Balázs 1. helyezés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában