Asztalitenisz

2022.01.01. 17:38

Profik és amatőrök mérték össze Esztergomban, hogy mit tudnak az asztalnál

Hatodjára rendezte meg az Esztergomi Asztalitenisz SE a Petkó Frigyes Emlékversenyt. Ezúttal is sokan neveztek profik és amatőrök is.

W. P.

Aszódi Zsolt és Héjj Marcell nyerte a páros versenyt

Forrás: 24 Óa

Fotó: Walczer Patrik

Immár hatodik alkalommal rendezte meg az Esztergomi Asztalitenisz SE a Petkó Frigyes Emlékversenyt, mellyel a szervezet korábbi szakosztályvezetője előtt tisztelegtek. A tornán összesen negyvenen próbáltak szerencsét, a csoportmeccsek után egyenes kieséses rendszerben folytatódtak a küzdelmek. 

Az I. kategóriában tizenhat a megyei első osztályban, a Budapest Bajnokságban és a Nemzeti Bajnokság másod-, illetve harmad­osztályában versenyző sportoló indult el. A 3. helyen Váli Zsolt és Szklenár Máté (mindketten Esztergomi ASE) végzett, a 2. helyet Aszódi Zsolt (MAVEX SE) szerezte meg, míg a kategória győztese Héjj Marcell (Váci Reménység Egyesület) lett. 

A II. kategóriába huszonnégyen neveztek – a megyei másodosztályban, a Budapest kerületi bajnokságban versenyzők mellett, amatőrök is indultak. A harmadik helyezést Kovács Milán (Generál Tatabánya) és Putz Ákos (Leányvár SE) szerezte meg, az ezüstérmet Sebők István (TABAK) kapta meg, a győztes az egyesület nélküli Hajbel Erik lett. 

Párosban tizennyolc csapat mérte össze a tudását, a harmadik helyen a Schrammel Cintia–Szikora Kristóf (Dág KSE), illetve a Licul László–Senkál Lajos (Tatai AC) duó végzett. Második lett Váli Zsolt–Szikora Márton (Esztergomi ASE), míg az aranyérmet Héjj Marcell (Váci Reménység Egyesület)–Aszódi Zsolt (MAVEX SE) vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában