fantasztikus

2021.06.19. 18:05

Bravúros iksz az Eb-n: „Most megmutattuk, hogy kik is vagyunk mi, magyarok!”

Hősies csatában 1-1-et játszottak a magyarok a franciák ellen az Eb-n. Az iksz óriási eredmény a világbajnok ellen, pláne, hogy az első gól is a miénk volt.

Kemma.hu

A gólszerzõ Fiola Attila

Fotó: Kovács Tamás

Az első félidőt záró fantasztikus Fiola-gól és az után az egész magyar-francia Eb-meccset értékelte szakértőnk, a korábbi válogatott és Bányász-csatár, Vincze István. Mint mondta, csodálatos volt a magyar csapat, erőn felül teljesítettek a fiúk. A második csoportkörös meccsünket 1-1es döntetlennel zártuk a franciák ellen. Az iksz igazi bravúr a világbajnokok ellenében.

Nézd meg az NSO felvételén, hogy tört ki örömünneplésben a stadion Fiola gólja után, itt pedig a gólt magát!

https://streamable.com/lba59z

– Nem mindig az a csapat nyer, amelyik többet birtokolja a labdát, ezt ez a meccs is bizonyította. Köszönet jár a játékosoknak, a szurkolóknak a fantasztikus élményért, és a kormánynak is, hogy lehet egy ilyen csodálatos stadionunk.

Most megmutattuk, hogy kik is vagyunk mi, magyarok!

Innentől kezdve valószínűleg még jobban fognak tisztelni minket – fogalmazott Pilu az iksz után, majd még két válogatott játékára külön is kitért. Mint mondta, Kleinheisler védekező középpályásként nagyon jól teljesített, teljesen kifutotta magát, tényleg az utolsó erejéig küzdött, és persze a többiekhez hasonlóan ő is nagyon jól játszott.

– Nagy Ádám pedig az előrejátékban nyújtott kimagasló teljesítményt, főleg az első félidőben – tette hozzá az Eb-meccsen látottak kapcsán Vincze István.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában