jenny's fitness

2021.04.28. 19:29

Komárom legújabb fitness-csapata feltette magát az országos térképre

Április 24-én az újonnan megalakult, komáromi Jenny's Fitness Sportegyesület részt vett a Fit Kid II. osztály egyéni és csapatversenyén Hódmezővásárhelyen, ahonnan szép eredményekkel térhettek haza a fiatal sportolók.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Hódmezővásárhely adott otthont a közelmúltban a Fit Kid II.osztály egyéni és csapatversenyének. Az újonnan megalakult Komáromi Jenny's Fitness Sportegyesület szép eredményekkel térhetett haza, annak ellenére is, hogy a koronavírus-járvány meglehetősen hátráltatta a csapattagokat a felkészülésben.

Követőikkel a közösségi oldalukon megosztották, hogy a kialakult vírushelyzetben nem volt egyszerű versenyt szervezni, a sportolókat pedig felkészíteni rá. Az embert próbáló időszak után hét versenyző képviselhette az egyesületet április 24-én.

Kitartó munkájuk gyümölcse azonban beérett. Erdős Jennifer, felkészítő-edzőtől megtudtuk: sportolói jól vették az akadályokat és végigküzdötték a versenyt.

Nem hátráltak meg és nem adták fel, hihetetlenül büszke vagyok a tanítványaimra!

– tette hozzá.

Az országos viadalon az egyesület legfiatalabb versenyzője, Jekker Hanna a dobogó legfelső fokára állhatott. Lőrincz Letícia, Vigh Fanni és Lidák Luca a népes mezőnyben, kitartásának köszönhetően a középmezőnyben végzett. A Lilo és Stitch duó, azaz Jekker Hanna és Lőrincz Letícia a negyedik helyet szerezte meg, míg a Rule the Word páros, azaz Vigh Fanni és Lidák Luca pedig a kilencedik helyen zárt. Az Ízisz szárnyai trió (Csüllög Csenge, Mikite Lilla és Takács Elizabet) a tizedik helyezést érte el.

Az újonnan megalakult sportegyesület nagy erőkkel vág neki a következő próbatételnek is: a III. osztályos – DANCE – versenyzőkkel május nyolcadikán Budapestre utaznak, ahol öt tanítvány mutatja be egyéni számban a tudását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában