fontos pontok

2020.11.29. 15:09

A Kaposvár ellen sikerült megszakítania rossz sorozatát a Dorognak

Nyolc mérkőzést számláló nyeretlenségi szériáját sikerült otthon megszakítania a Dorognak a Kaposvár csapata ellen egy 3-0-s sikerrel.

Várvizi Tamás

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A hazaiak bűnrossz formában, kiesőhelyről várhatták a kaposváriak elleni mérkőzést, melyre a Rákóczi a koronavírus-járvány miatt igencsak felforgatott (ifi)kerettel, vezetőedzője nélkül érkezett. Az első félidő nagy részében az erőviszonyoknak megfelelően a dorogiak birtokolták többet a labdát, helyzeteket is kialakítottak, mi több, Vígh és Girsik révén kapufát is lőttek, ám ekkor még nem sikerült a kapuba találniuk. A játékrész végén Andrics is elpuskázott egy lehetőséget, így félidőben 0-0 állt az eredményjelző táblán.

A második játékrész elején aztán megtört a jég, megszerezte a vezetést a hazai együttes: Beliczky beadásánál Tóth Barnabásra nem figyeltek a kaposvári védők, a dorogi középpályás fejese Laky kesztyűjéről csorgott be a bal alsó sarokba. A hajrában biztossá tették győzelmüket a hazaiak, előbb Csillag lőtt óriási gólt egy huszonnyolc méteres szabadrúgásból, kisvártatva pedig Beliczky sprintelt végig a teljes kaposvári védelmen, majd okosan középre gurított, az érkező Vígh Ádám pedig két lépésről a jobb alsóba lőtt.

Labdarúgó NB II, 19. Forduló

Dorogi FC–Kaposvári Rákóczi FC 3–0

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, zárt kapuk mögött, vezette: Görög M. (Aradi J., Kulman T.)

DOROGI FC: Mursits – Beke, Dlusztus, Lénárth, Szerencsi – Csillag (Zuigéber, 81.) – Girsik (Váli, 87.), Tóth B., Mészáros Á. (Nagyházi, 81.), Beliczky – Vígh Á. Vezetőedző: Fenyvesi László.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC: Laky – Tratnyek, Ur, Nagy T., Fridrich (Fehérvári, 80.) – Varjas Z. – Sólyom (Dömötör, 80.), Balog (Ladányi, 69.), Erdei, Borbély (Orsós, 63.) – Andrics. Megbízott edző: Kostorják Zsolt.

Gólszerző: Tóth B. (49.), Csillag (77.), Vígh Á. (79.)

Sárga lap: Beke (59.), Mészáros (72.), illetve Fridrich (37.), Erdei (55.), Andrics (73.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában