beruházás

2020.10.18. 06:24

Műfüves focipályát és sportudvart is átadtak Táton

Felavatták a mintegy 34 millió forintból megépített és világítással is ellátott új műfüves focipályát, valamint a III. Béla Általános Iskola 30,3 millió forintból felújított sportudvarát.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Az átadóünnepségen Turi Lajos polgármester elmondta, hogy újabb közösségi felületekkel gyarapodtak és minden beruházásnak örülni kell, különösen akkor, ha az a jövő nemzedékét szolgálja. Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője örömtelinek nevezte, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) támogatásával és önkormányzati önrész felhasználásával megépült a pálya. Véleménye szerint ez a projekt is bizonyítja, hogy a kormányzat a jelenlegi helyzetben is törekszik arra, hogy ne álljanak le a beruházások és hogy működjön az ország.

Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, az MLSZ megyei társadalmi elnöke örömtelinek nevezte, hogy már a 44. pályát adhatják át a megyében. Reméli, hogy ez a pálya az egyesületi sportélet mellett baráti közösségek javát is szolgálja majd. Steindl Balázs, a megyei közgyűlés alelnöke kiemelte: csak összefogással lehet nagy eredményeket elérni.

A pályákat Kardos Mihály plébános áldotta meg, majd Turi Lajos, Csillag Csaba, a Duna-Gerecse Tát Sportegyesület elnöke és dr. Völner Pál átvágta a szalagot. Az ünnepség végén a gyermekek hivatalosan is birtokba vehették a pályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában