nyári sport

2020.08.03. 23:29

Vecsey Fanni duplázott a strandröplabda-bajnokság tatai nyitányán

A Tópart Sétányon rendezte meg a Magyar Röplabda Szövetség az országos strandröplabda bajnokság első fordulóját augusztus első hétvégéjén, péntektől vasárnapig.

K. A.

Három napon át ütötték a labdát a tatai röpipályán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Az U18-as lányok versenyét a papírformának megfelelően a címvédő Vecsey Fanni (Gödöllői RC) és a legutóbbi két U16-os bajnokságot megnyerő Gubik Hanna (Beach Sport) nyerte. Ugyanebben a korosztályban a fiúknál a Strandröplabdázásért SE versenyzői taroltak, hiszen a legjobb négy közé csak az ő párosaik jutottak.

A győzelmet végül a Dóczi Domonkos-Udvarhelyi Márton duó szerezte meg. A zárónapon a női és férfi elődöntőket, valamint a helyosztókat rendezték meg. A hölgyeknél Vecsey Fanni duplázott, hiszen a Romániából érkező Vaida Beátával (Eötvös-DSE) a felnőtteknél is a legjobbnak bizonyult, miután a döntőben 2:0-ra nyert a Juraszik Patrícia és Villám Lilla (egyaránt Strandröplabdázásért SE) alkotta páros ellen.

A férfiaknál a közelmúltban összeálló Rása Alex, Rozgonyi Bálint (egyaránt Pénzügyőr SE) párosa ért a csúcsra, miután a döntőben 2:0-ra verte a 2016-ban bajnok, most viszont a selejtezőből induló, így érezhetően elfáradó Bagics Balázs, Tóth András (Penta-KSE) duót. Az ob második fordulóját két hét múlva Csepelen rendezik, míg augusztus 28-30-án tartják a Lupa-tavi döntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában