korcsolyázás

2020.01.13. 11:31

Műjégpályán élvezhetjük egyelőre a telet

Természetes vizeinknek egyelőre esélye sincs befagyni, így annak, aki korcsolyázni akar, marad a műjég. A megyeszékhelyen vasárnap sokan választották ezt.

F. M.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Az időjárás a legkisebb jelét sem mutatja, hogy számíthatunk a normális télre. Hétvégén sem a nulla fok felé mozdult a hőmérő higanyszála, természetes vizeinknek esélye sincs befagyni. Így aki a téli sportokat szándékozná gyakorolni, keresnie kell alternatívát. A vasárnap szikrázó napsütéssel köszöntött szűkebb hazánkra, a tatabányai jégpálya pedig zsúfolásig megtelt a „jeges örömökre” vágyókkal.

A parkolóban talpalatnyi helyet sem lehetett találni. A feltörekvők óvatosan totyogtak a pálya szélén, a kicsik a segítő pingvint tologatva igyekezték felvenni a ritmust. A profik halált megvető bátorsággal rótták a köröket és – a gyerekek ámulatára – szebbnél szebb kűröket mutattak be. Persze esésekben sem volt hiány, ám a jégpálya ökölszabályát mindenki betartotta: egymásra figyelve segítették fel a jégre pottyanókat.

A következő hétvégén, január 18-án is sokakat várnak a tatabányai műjégpályára, ugyanis az SMA-s Béry-Januskó Ábrisnak rendeznek jótékonysági korcsolyázást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában