labdarúgás

2020.01.30. 14:44

A sárisápi öregfiúk nyerték a Ligeti Ferenc emléktornát

A kilencedik alkalommal megrendezett Ligeti Ferenc Öregfiúk Labdarúgó Emléktornát a házigazda sárisápi csapat zsebelte be egy gólzáporos döntő után.

Walczer Patrik

Forrás: Beküldött

Kilencedik alkalommal rendezték meg Sárisápon a Ligeti Ferenc Öregfiúk Labdarúgó Emléktornát, melyet ezúttal a község első számú csapata nyert meg.

A szervezők a meghívott hat csapatot két csoportba osztották. Az A-csoportban az Esztergom (1-4) és a Csolnok (2-5) is meghajolt a későbbi aranyérmes Sárisáp I. előtt, az egymás elleni meccset az Esztergom nyerte 6-5-re. A „B” jelű trióban a Vértesi Erőmű 2-2-t játszott a Dunaszentmiklóssal, a Sárisáp II.-t pedig mindketten 2-0-ra verték. Az elődöntők során a Sárisáp I. és a Dunaszentmiklós a rendes játékidőben 2-2-es döntetlent játszott egymással, majd hetesrúgásokkal a hazaiak jutottak a döntőbe. A másik párharcot a Vértesi Erőmű nyerte (2-0) az Esztergommal szemben, így a Sárisáp I. mellett a tatabányaiak jutottak a fináléba. Az ötödik helyért vívott találkozón a Sárisáp II. 3-2-re verte a Csolnokot, míg a bronzmérkőzésen ugyanilyen arányban aratott sikert a Dunaszentmiklós az Esztergom ellen.

A fináléban – amelyet Erős Gábor, korábbi FIFA asszisztens vezetett – igazi gólparádét rendeztek a résztvevők: a Kollár Károly polgármestert, Karcagi Pál nemrégiben visszavonuló edzőt és Ligeti Andrást, a Sárisápi Bányász SE elnökét is a soraiban tudó Sárisáp I. az első félidőben komoly előnyre tett szert. A második játékrészben felébredtek a vendégek, igaz a hazaiak is nagyobb fokozatba kapcsoltak és 8:4-es sikerrel hódították el a trófeát. A gólkirály Bognár Imre lett, a legjobb kapus díját Nyári Károly, míg a legjobb játékosnak járó elismerést Papp László kapta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában