ökölvívás

2019.12.03. 07:13

A tatabányai bokszoló palánták idén is jól szerepeltek a Mikulás-kupán

Tizenegy klub ötven fiatal versenyzője lépett kötelek közé a hagyományos tatabányai Mikulás-kupán, ahol kezdő bokszolók mutathatták meg tudásukat.

Petrik József

Forrás: Beküldött

Idén immár 14. alkalommal adott otthont a Tatabányai SC ökölvívó edzőterme a hagyományos Mikulás-kupának. A főként első hivatalos mérkőzésüket vívó vagy kezdő bokszolók számára rendezett verseny mérlegelésén tizenegy egyesület 50 öklözőpalántája jelent meg. Végül tizenkilenc pár lépett szorítóba az érmekért és az értékes mikuláscsomagokért.

A rendezvényen a következő csapatok versenyzőit üdvözölhette házigazdaként a TSC: Oroszlányi SE, Tatai Honvéd SE, Ajkai Box Iskola, Balatonalmádi Box Club, Boxer SE Ajka, Paksi Box Club, Szombathelyi Skorpió SE, valamint Budapestről a Csepeli Box Club, a Giorgadze Box Club és a Központi Sport Iskola.

Elsőként a korban legfiatalabbak léptek ringbe, akik az U10, U11 és U12-es korcsoportokban bemutató mérkőzéseket vívtak. Ezután kezdődtek a hivatalos találkozók, amelyen az utánpótlás-korosztály mellett felnőttek is ringbe szálltak. A Tatabányai SC-t kilenc sportoló képviselte. Kardos József és Rózsa András edzők elégedettek lehettek tanítványaik teljesítményével, miként az eseményre kilátogató közönség is.

A Tatabányai Sport Club versenyzői a következők voltak: Banádi Noel, Dénes Zoltán, Kullai Gergely, Lakatos László, Mikite Dániel, Oláh Levente, Petrohán Norbert, Sarkadi Martin, valamint Vörös Dániel. A legtechnikásabb tatabányai versenyző címét Petrohán Norbert érdemelte ki, míg a legharcosabb hazai versenyző Oláh Levente lett. A kupa sikeréhez a verseny bírái is hozzájárultak, úgymint Sinkóné Ács Erika, Babai Sándor, Csokor Zoltán, Keszler László, Sinkó Zoltán és Udvari Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában