női foci

2019.11.18. 07:33

Kikapott a Dorogtól a megyei válogatott

Az NB-s bajnokságban szereplő Dorogi FC U19-es csapata volt a Komárom-Esztergom megyei női U18-as válogatott ellenfele Tokod-üveggyárban a Monostori Tivadar edzőcentrumban.

H. I.

Az NB-s bajnokságban szereplő Dorogi FC U19-es csapata volt a Komárom-Esztergom megyei női U18-as válogatott ellenfele Tokod-üveggyárban.

Forrás: KEMLSZ

A megyei válogatott 0-0-s félidő után, 2-0-s vereséget szenvedett a hétről hétre magasabb szinten játszó ellenfelétől. A válogatottat Józsa Sándor és Szilfai Magdolna szövetségi edzők készítették fel az összecsapásra. Az ősz folyamán két alkalommal tartottak foglalkozást Tatabányán a Grosics Stadion műfüves pályáján.

A válogatottba a megyei U18-as bajnokságban szereplő csapatokból kerülnek be a kiválasztott női játékosok. A Komárom-Esztergom megyei igazgatóság 2013-ban célul tűzte ki a női labdarúgás fejlesztését. A 2014/2015-ös szezonban indult el az U15-ös bajnokság. Azóta évről évre emelkedik a női csapatok száma, jelenleg U15-ös, U18-as és az idei évtől pedig már felnőtt bajnokságot is megrendezik megyénkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában