régi hangulat uralkodott

2019.10.18. 19:25

A Kupában kikaptak, a bajnokságban nyertek a dági röplabdások

Izgalmakkal teli, jó iramú mérkőzésen maradt alul a címvédő Kecskeméti RC csapata ellen a Dág KSE a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A találkozón a régi, NB I-es időket idéző atmoszférát varázsoltak a szurkolók, akik győzteshez méltóan biztatták a dágiakat.

Walczer Patrik

A röpisek a régi hangulatban játszották a meccset

Forrás: Dág KSE

A Kecskemét a Dág KSE otthonába három idegenlégióssal, két albán válogatottal és egy görög centerrel érkeztek, akik komoly játékerőt képviseltek. Bár a Kecskemét az első játsz­mában pillanatok alatt elhúzott 2:7-re, a végére már szinte egyenrangú félnek számított a Dág. A második játsz­mában nagyon sokáig fej fej mellett haladtak, szép labdamenetek voltak. Azonban a jobb nyitás és a nyitás-fogadás döntőnek bizonyult. A harmadik felvonás elején megint elhúztak a vendégek, cserékkel frissítettek és vissza is jöttek a mérkőzésbe. Végül a Kecskemét magabiztos sikert aratott.

A röpisek a régi hangulatban játszották a meccset (Fotó: Dág KSE)

A Dág felnőtt férfi csapata a Kecskemét elleni találkozót megelőzően játszotta le első bajnoki mérkőzését. Az U21-NB II-es bajnokság szezonnyitóján Pécsre látogattak, ahol a PTE-PEAC csapata ellen léptek pályára. Bár izgultak, végül a vártnál könnyebben szerezték meg a győzelmet: az elsőben 10:25, a másodikban 11:25, az utolsó játsz­mában pedig 13:25 arányban diadalmaskodtak. A második fordulóban Székesfehérvárra utaznak, a Fésüs Röplabda Akadémiával találkoznak.

Férfi Röplabda Magyar Kupa, nyolcaddöntő

Dág KSE – Kecskeméti RC 0:3 (17-25, 20-25, 18-25)

Dág, Oszuska Miklós Sportcsarnok, 200 néző, vezette: Dr. Árpás K., Ladányi B.

Dág: Iványi, Jánossy, Sárik, Dorcsák, Czobor, Takács, Rezsnyik, Buzás, Steiner, Czibula, Tamasi, Takács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában