kick-box

2019.03.06. 07:29

Három aranyat és egy ezüstöt szereztek az esztergomi bokszolók Írországban

Három aranyéremmel zárta az Esztergomi Kick-Box SE az írországi Dublinban megrendezett Irish Opent.

W. P.

Forrás: beküldött kép

A szigetországi világkupa állomás évek óta a világ egyik, ha nem a legnagyobb versenye, amelyen idén 35 ország 3615 versenyzője szerepelt.

Baráth Albert Károly a cadet 2. mezőnyben a –57 kilogrammos súlycsoportban szerepelt. Sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé, ott azonban megálljt parancsolt neki a kategória későbbi győztese.

Vígváry Viktor a junior korosztályban magabiztosan versenyezve jutott el a döntőig, ahol sikerrel vette az újabb akadályt, ezáltal arany­éremmel fejezte be a küzdelmeket.

A felnőttek mezőnyében a legjobb nyolc között esett ki, ahol az Európa-bajnoki ezüstérmes német versenyzővel szemben 2:1-es pontozással maradt alul, vetélytársa később meg is nyerte a kategóriát.

Kajtár Bence a tavalyi junior világbajnoki címe után idén is a megszokott remek formáját hozta. A junior mezőnyben, a 32-es tábláról indulva jutott el a döntőig, amelyet magabiztosan nyert meg. A felnőttek között is bejutott a fináléba, ahol Tony Stephenson ellen megsérült és fel kellett adnia a küzdelmet.

A csapat edzője, Olasz Attila a 35 év felettiek veterán mezőnyében –79 kilogrammban szerepelt. A visszatérés remekül sikerült, hiszen mind a három találkozóját megnyerve aranyérmes lett.

Három aranyéremmel zárta az Esztergomi Kick-Box SE az írországi Dublinban megrendezett Irish Opent (Fotó: beküldött kép)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában