beharangozó

2019.01.19. 07:19

Jó hétvégét, jó szurkolást: ezek a meccsek lesznek megyénkben

Ezen a hétvégén ismét izgulhatunk a megyei csapatainkért. Az OSE hazai pályán, míg a vízilabdások a fővárosban teszik oda magukat a pályán.

kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Teke Szuperliga, női, 10. forduló

Tatabányai SC – FTC

Tatabánya, január 19. szombat: 10 óra.

Rövid szünet után folytatódik a pontvadászat az élvonalban. A hazai kék-fehérek folyamatosan javuló formában az ősz végére megérkeztek a tabella negyedik helyére. Hogy ezt a pozíciót tovább erősíthesse a társaság, ezért nagyon fontos, hogy az első tavaszi találkozóján legyőzze a fővárosi zöld-fehéreket. Erre jó esélye van a TSC-nek, bár Povedákné sérülése miatt nem léphet pályára. De Faragó-Lovász Krisztina, a csapat technikai vezetője és játékkosa elmondta, hogy bíznak benne, hogy a Ferencvárost is sikerül két vállra fektetnie.

Vízilabda OB I., női, 12. forduló

BVSC-Zugló – RB Tatabánya

Budapest, Szőnyi út, január 19. szombat: 11 óra.

Zantleitner Krisztina vezetőedző tanítványai igyekeztek a lehető legjobban felkészülni a fővárosi összecsapásra. A találkozónak azonban a jóval rutinosabb vasutas együttes az esélyese. A vendégeknél sérült, beteg játékos nincs. Ennek megfelelően a Tatabánya minél tovább szeretné szorossá tenni a meccset, és jobb eredményt elérni, mint ősszel.

Kosárlabda, amatőr női NB I., Piros csoport, 13. forduló

DEAC DSI – Tatabányai KC

Debrecen, január 20. vasárnap, 13.30.

Fontos mérkőzés előtt áll a TKC, ugyanis 6-6-os mérleggel rendelkezik, riválisa pedig 7-5-tel. A győztes tehát nagy lépést tehet afelé, hogy megszilárdítsa helyét a felsőházban.

– Jó formában vagyunk, eddig két győzelmet arattunk idén, de a mostani lesz az eddigi legnehezebb találkozónk – fogalmazott lapunknak Mózes Emil, a TKC szakosztályvezetője. A tatabányaiaknál mindenki egészséges, egyedül Farkas Fanni nem léphet pályára.

Kosárlabda, NB I. B., Piros csoport, férfi, 15. forduló

Kosárlabda, Pest megyei Női Felnőtt Bajnokság,

OSE Lions, Oroszlány – PAFC BASKET

Oroszlány, január 19. szombat, 18:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában