emléktorna

2018.10.29. 16:01

Fiatalon elhunyt középhátvédre emlékeztek a focisták

Minden évben megemlékeznek volt csapattársai Horváth Balázsról, aki 2013-ban, mindössze 34 évesen hagyta itt családját, barátait és csapattársait.

N. T.

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Minden évben megemlékeznek a komáromi temetőben Balázs sírjánál, ahol koszorúkat és mécseseket helyeznek el. A fiatalon elhunyt egykori középhátvéd Csémen kezdte pályafutását itt volt serdülő, ifjúsági és felnőtt játékos is.

Ezután a Komáromi FC-ben ért el szép sikereket, majd a Mocsa csapatában is futballozott. Súlyos betegség vetett véget pályafutásának. A napokban emlékeztek meg róla családja és csapattársai, majd a Csémi Sporttelepen labdarúgótornát rendeztek Balázs emlékére.

A labdarúgó játékos 34 esztendős volt. (Fotó: Nagy Tamás/24 Óra)

A csémi öregfiúk csapata ugyanis három éve kezdeményezte, hogy egykori csapattársukra egy emléktornával emlékezzenek, amelyre a volt együtteseit hívják meg minden évben. Első helyen a Csém végzett, második lett a Mocsa gárdája, a dobogó harmadik fokára pedig a Komárom állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában