küzdősport

2018.10.21. 10:01

Föld- és ketrecharcban is erősek a dorogiak

Izgalomból és küzdelemből sem volt hiány Szombathelyen, az Magyar Amatőr UWW Grappling MMA országos bajnokság első állomásán.

W. P.

Szombathelyen rendezték meg a Magyar Amatőr UWW Grappling MMA országos bajnokság első állomását, amelyre a hazai klubok mellett külföldi egyesületek is delegáltak versenyzőket. A népes mezőnyben a Dorogi Nehézatlétikai Club öt sportolóval képviseltette magát, rajtuk kívül a tatabányai Bozori Imre képviselte a megyét.

Elmondhatjuk, hogy versenyzőink kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a vasi megyeszékhelyen. Az amatőr ketrecharcosok versenyében induló Farkas Koppány a 74 kilogrammosok között szerzett ezüstérmet. Csontos Dávid a felnőttek között szerepelt, ahol a 84 kilogrammos súlycsoport győztese lett. Molnár András a 92 kilogrammos versenyzők között ismételte meg klubtársa teljesítményét és első helyen fejezte be a küzdelmeket. Ludman Benjámin a selejtezők során kiesett, Csernyik Balázs indulók hiányában pedig egy másik kategóriában vívott bemutató mérkőzést.

A 65,8 kg-os Bozori Imre (Tatabánya) a Bárdosi Küzdősport Akadémia színeiben versenyző Pénzes Máté legyőzésével megnyerte súlycsoportját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában