beharangozó

2018.10.13. 07:00

Ezeken a meccseken szurkolhatunk a hétvégén

A hétvégén a tatabányai női kosár- és vízilabdázók, a dorogi női és a tatai férfi kézisek, valamint az oroszlányi férfi kosarasok is pályára lépnek élvonalbeli és másodosztályú csapataink közül.

A 24 Óra összeállítása

Fotó: Dallos István/ 24 Óra

Vízilabda OB I., női, 3. forduló

RB-Tatabánya–BVSC-Zugló

Tatabánya, Buborék, szombat, 16 óra.

Zantleitner Krisztina vezetőedző csapatára ismét nagyon nehéz mérkőzés vár, hiszen a Dunaújváros után a szintén éremesélyes fővárosi vasutasgárdát fogadják. Amennyiben most is fegyelmezetten pólóznak a hölgyek, akkor ismét a tisztes helytállás reményében szállhatnak vízbe.

Kosárlabda Amatőr női NB I., Piros csoport, 3. forduló

Kecskeméti KC–Tatabányai KC

Kecskemét, vasárnap, 14 óra.

Repülőrajtot vett a TKC a bajnokságban, hiszen mindkét eddigi mérkőzését megnyerte, ráadásul idegenben. Csicsaiék az 1–1-es mérleggel álló Kecskemét otthonában sem lépnek pályára esélytelenként. – Bízom abban, hogy folytatni tudjuk jó szériánkat – fogalmazott lapunknak Mózes Emil, a TKC szakosztályvezetője. A legutóbbi fordulóhoz képest várhatóan Horváth Szilvia és Csáktornyai Fanni is visszatérhet a pályára. A Zöld csoport 3. fordulójában vasárnapra kiírt Sportdarazsak Sopron–Tatai SE mérkőzés elmarad, várhatóan novemberben pótolják.

NB I. B., Piros csoport, férfi,

4. forduló

PVSK–OSE Lions

Pécs, vasárnap, 18.30 óra.

A listavezető és eddig mindhárom meccsét megnyerő oroszlányi csapat Pécsre látogat, ellenfele a mindhárom meccsét nagy különbséggel elbukó, utolsó előtti helyen szerénykedő PVSK lesz. A Lions-nál a korábban sérüléssel bajlódó Sömenek Martin felépült, így mindenki bevethető a csapatnál.

Kézilabda NB I. B., férfi,

Nyugati csoport, 5. forduló

NEKA–Tatai AC

Balatonboglár, vasárnap, 18 óra.

Jó formában lévő riválishoz látogat a Tata, amely mind a négy eddigi meccsét hozta. Célunk, hogy minél nagyobb csatára késztessük őket és megpróbáljuk rájuk erőltetni a saját stílusunkat – mondta Radnai Nándor, a TAC technikai vezetője. A tataiak dolgát nehezíti, hogy Schekk András játéka bokaficam miatt több mint kérdéses, Sárosi Ádám pedig ujjműtétje miatt továbbra sem állhat rendelkezésre.

NB I. B., női, Nyugati csoport,

4. Forduló

Dorogi ESE–Kozármisleny SE

Tata, Eötvös József Gimnázium, szombat, 16 óra.

Három mérkőzés elteltével elmondható, hogy várakozáson felül teljesít a másodosztályban a Dorog csapata, amely a negyedik helyén áll. A kilencedik helyezett Kozármisleny legyőzése sem tűnik megoldhatatlan fe­ladatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában