sikerek

2018.09.08. 17:00

A leányvári focista a hátán viszi az osztrák focicsapatot

Laky Richárd 2017 nyarán igazolt az ausztriai FC Union Pischelsdorf csapatához, ahol már az előző szezonban is pallérozott.

W. P.

Laky Richárd 2017 nyarán igazolt az ausztriai FC Union Pischelsdorf csapatához, ahol már az előző szezonban is pallérozott.

Forrás: Beküldött fotó

A leányvári labdarúgó kifejezetten jól kezdte az új évadot 2. Klasse Süd-Westben szereplő csapatnál, hiszen az augusztus 19-én kezdődött bajnokságban első három mérkőzésén már kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

A második fordulóban, két gólpasszal és a 91. percben szerzett találatával járult hozzá a TSU Jeging elleni diadalhoz. A harmadik fordulóban 1-1-es állásnál a 70. percben szabadrúgást ítélt csapatának a játékvezető. Laky Richárd magabiztosan értékesítette a 25 méterről elvégzett pontrúgást, amellyel csapata legyőzte a Tarsdorfot.

A fordulók után minden alkalommal megfigyelők állítják össze a bajnokság álomcsapatát, amelybe két alkalommal is bekerülhetett a megyei labdarúgó. A szurkolók szavazati alapján pedig az ötödik liga 2. fordulójának legjobb játékosának, míg a 3. forduló második legjobb labdarúgójának választották.

Laky Richárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában