Komárom

2018.05.21. 10:35

A muay thai harcosok ismét megmutatták, mennyire kemények

A komáromi Alexandros Muay Thai Gymben kemény munka folyik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tanítványok sorra nyerik a versenyeket.

kemma.hu

Az Alexandros Muay Thai Gym újabb sikereket ért el. Edzőjük, Grónai Sándor büszke lehet tanítványaira

Grónai Sándor tanítványai két megmérettetésen is remekül szerepeltek. Mészáros Anna és Jakatics Balázs kezét a Sopronban megrendezett I. Soproni Boii Kelta Nemzetközi Küzdősport gálán emelhették magasba a bírák április 21-én.

Az Alexandros Muay Thai Gym újabb sikereket ért el. Edzőjük, Grónai Sándor (középen) büszke lehet tanítványaira

Mészáros Anna felnőtt női K-1 62 kilogrammban egy szoros küzdelemben aratott pontozásos győzelmet, ahol a harmadik menetben a bíró már rászámolt az ellenfelére.

Jakatics Balázs keze pedig felnőtt férfi K-1 -82 kilogrammban lendült a magasba, ahol egy rendkívül határozott kezdés és Balázs döntő fölénye után a bíró beszüntette a mérkőzést az első menetben, így Balázs TKO-val nyert.

Horváth Martin Budapesten megrendezett Fight Night Hungary gálán lépett a szorítóba május 18-án, ahol 3x3 percben Muaythai szabályrendszerben bizonyította, hogy mindenben igyekszik Mestere nyomdokaiba lépni. Egy rendkívül technikás és izgalmas bunyó után Martin egyhangú pontozással nyerte a küzdelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában