foci

2018.01.02. 11:35

Konditeremben kezdi a bejglik ledolgozását a TFCE

Csak az edzőteremben meg a pályán lesz mozgás, a játékoskeretben nem várhatóak nagyobb változások.

Kemma.hu

A TFCE január 3-án kezdi meg a karácsonyi bejglitöbblet ledolgozását, a felkészülés első szakaszában konditermi edzések lesznek, de hamarosan élesben is visszatérnek a pályára a játékosok, hiszen az év első meccse január 20-én lesz.

A Grosics-stadion felső műfüves pályáján a Vértessomlóval csapnak majd össze, a belépés pedig ingyenes lesz. Ezt követően 27-én a Vértesszőlőssel, február 3-án pedig Szárligettel játszanak. Mindegyik találkozó a Grosicsban lesz.

A tavalyi tapasztalatokból kiindulva a stáb a kupa mellett csak egy felkészülési meccset kötött le, ennek részleteit később hozzák nyilvánosságra. A csapat Facebook-oldalán arról írnak, hogy a téli időszakban nem várható különösebb mozgás a játékoskeretben, a stáb és az egyesület vezetősége elégedett a fejlődés menetével, de ezzel együtt természetesen nyitva tartják mindkét szemünket. Azt kérik ugyanakkor, hogy az esetleges pletykákkal ne foglalkozzon, ahogy eddig is ezentúl is beszámolnak minden jelentősebb hírről, információról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában