Helyi sport

2017.08.05. 18:06

A megyei foci jövőjéről értekezett az MLSZ

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága ligaértekezletet tartott a megyei sportszervezeteknek a megyei foci jövőjéről.

kemma.hu

Megyefoci: értekezletet tartott az MLSZ

Fotó: H. B.

Sipos Zoltán, a Regionális Utánpótlás Központ koordinátora tájékoztatta a klubok képviselőit a Bozsik Program tapasztalatairól, majd a Játékvezető Bizottság új elnöke, Erős Gábor mutatkozott be, aki az új hazai irányvonalakról beszélt. Khéner László megyei igazgató felvázolta a 2017-2018-as bajnokság részleteit, Tóth Attila, a Versenybizottság elnöke a jegyzőkönyv kitöltésére hívta fel a figyelmet, Csák Albert grassroots koordinátor pedig szót emelt a hiányosságokról.

Az értekezlet végén bemutatták az utánpótlás csoporttervezeteket. Lesz egy kiemelt csoport az U16-U14-ben, ahol főleg a megyei I. osztályú klubok lesznek kiegészülve néhány megyei II. osztályú klubbal. A másik csoport pedig területi alapon lesz besorolva. Az igazgatóság női U17 és U19-es, valamint öregfiúk bajnokságot is indít.

További részletek a szombati 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában