foci

2017.07.06. 18:42

A Naszály tartalékosainak nem volt párja a focipályákon

Nem fért kétség a Naszály bajnoki címéhez a Komárom-Esztergom megyei tartalékbajnokságban. Az egyesített tartalékbajnokságot ebben a formában először rendezték meg, hiszen ezidáig külön zajlottak az északi és a déli csoport focicsapatainak küzdelmei.

H. I.

Húsz mérkőzésből tizenhetet megnyertek a naszályi zöld-fehérek, amivel magabiztosan végeztek a tabella élén. Számukra a legnagyobb „mumus” a Császár II. volt, hiszen egyszer döntetlent játszottak (4-4), egyszer pedig vereséget szenvedtek (3-2) a császári tartalékokkal szemben. A másik vereséget meglepő módon a Dad KSE-től szenvedték el, ám ekkor már borítékolva volt a bajnoki cím. A Felsőgalla kilenc ponttal maradt le a bajnoki címtől, ám a gólkirályt épp a felsőgallaiak adták, Benő Gábor személyében (42 gól). A dobogóra még a Szárliget II. fért fel 38 egységgel. Mögöttük azonos pontszámmal következett a Szomód II. és a Császár II., 31-31 megszerzett ponttal. Előbbi csapat konszolidált volt a szezonban, nem kaptak ki és nem nyertek nagyon, ám a Császár egyszer belefutott egy 10-1-es vereségbe. A hatodik pozícióba a Hajdu Antal Ferences DSE fejezte be, eggyel lejjebb pedig az Almásfüzitő II. A Dad KSE II. és a szomszédos Szákszendi SE II. is húsz pontot szerzett, ahogy az utolsó két helyen is holtverseny volt: a Bakonyszombathely KSE II., és a Kisbér Spartacus SE II. is tizenhat-tizenhat egységet gyűjtött össze. A bajnok legeredményesebb játékosa Sáling Gábor volt, az összetett góllövőlista negyedik helyére volt ez elég a maga 33 góljával. Az előttünk álló bajnokságban is lesz tartalékbajnokság, ám még homály fedi, hogy mely csapatok neveznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában