foci

2017.07.17. 14:27

A horrorsérülés után egyből vissza akart menni a pályára Hajnal

A Fradi nyergesújfalui származású játékosa a Felcsút elleni meccsen ütközött olyan szerencsétlenül Spandlerrel, hogy eszméletlenül zuhant a földre. Hajnal Tamás szinte semmire nem emlékszik a horrorsérülésből.

kemma.hu/MTI

Hajnal Tamás visszavonul

Forrás: M4 Sport

Kedden elhagyhatja a kórházat Hajnal Tamás, a Ferencváros labdarúgója, aki vasárnap a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett agyrázkódást. Ahogy arról beszámoltunk, az 1-1-gyel zárult meccs 78. percében a nyolc perccel korábban beállt középpályás a földön maradt egy ütközés után. Elvesztette eszméletét, így nyakmerevítőben, hordágyon vitték le a pályáról, majd az Uzsoki utcai kórházba szállították. Az ütközésről, ápolásról készült felvételt korábbi cikkünkben megnézhetik.

– Picit fáj a fejem, van egy enyhe szédülés, de összességében egész jól vagyok – mondta hétfőn a fradi.hu-nak a 36 éves, nyergesújfalui játékos, hozzátéve, az esetből szinte semmire sem emlékszik, „filmszakadás” történt, és az első emléke az, hogy hordágyon van, és azt mondja az orvosnak, hogy vissza akar menni a pályára.

– Az első emlékem az, hogy hordágyon vagyok, és mondtam az orvosnak, hogy vissza akarok menni a pályára. Természetesen erre mondták, hogy szó sem lehet róla, mert elvesztettem az eszméletemet. A vizsgálatok során kiderült, hogy nincsen semmi nagyobb jellegű probléma, megfigyelés céljából kell még bent maradnom – mondta, hozzátéve, hogy hétfő reggel volt egy vizit, kedden kora délután pedig már elhagyhatja a kórházat, körülbelül 48 órát kell bent lennie megfigyelésre.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor térhet vissza a pályára a focista.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában