Kiállítás

2023.12.19. 16:46

Évek és évszakok címmel nyílt kiállítás a Puskinban

A Bánhidai kisGalériában Évek és évszakok címmel nyílt meg Kakuk Tamás kiállítása.

Kemma.hu

Kakuk Tamás kiállítása a Bánhidai kisGalériában látható

Forrás: Beküldött

Fotó: R. Z.

A Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke új oldaláról mutatkozott be. Ezúttal mobiltelefonos fotói láthatóak, amelyek mindegyikének középpontjában a Bánhidai Szent Mihály templom áll. 

Közösségi oldalán vall arról, miért választotta ezt a témát: „Szerencsés költözés volt. Kilépek az erkélyre és a látóhatár előtt egy lépéssel ott a templom. De nem is kell kilépnem, az ablakból is látom. Ha munka közben megnyújtóztatom a tagjaimat, az erkélyajtóhoz sétálok. A templom mozdíthatatlanul ott áll a dombtetőn. Napfényben, esőben, szélviharban és hószakadásban. Hajnalban, reggel, délelőtt, délben, délután, este, éjszaka. Az örökkévaló időtlenségben, melynek reménye valahol az emberi szív legmélyén rejtőzik.”

A képek pedig mutatják a templomot napfényben, ködben, esőben, hóban.  A megnyitón közreműködött Tóth Zsóka előadóművész. A kiállítás megtekinthető 2024. január 26-ig a művelődési ház nyitvatartási idejében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában