Előadás

2023.08.31. 15:00

Tengerparti kastély lesz a Széchenyiből szeptember 9-én

A Kaméleon Színház felnőtt társulata lép fel szeptember 9-én 16 órától a Széchenyi István Művelődési Házban. A társulat Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátékát mutatja be két felvonásban. A darab rendezője Pásztor-Turák Míra.

Kemma.hu

Molnár Ferenc briliáns logikával szőtt és csalhatatlan színpadi érzékkel bonyolított darabjában egy tengerparti kastély két vendégszobáját összekötő ajtó játssza a „főszerepet”. Hogy mire szolgál? Természetesen arra, hogy bonyodalmat okozzon. A történetben Turai és Gál, a sikeres színműírópáros fiatal pártfogoltjukkal és barátjukkal, Ádám Albert zeneszerzővel meglepetésszerűen érkezik Balogh Annie primadonna látogatására egy itáliai kastélyba.

A fülig szerelmes Ádám a menyasszonya melletti szobát kapja, ám épp mikor a három barát készül kinyitni a szobákat elválasztó ajtót, szenvedélyes párbeszédre lesznek figyelmesek, ami a gyönyörű színésznő és egykori kedvese, Almády között zajlik. Ádám csalódottsága kétségessé teszi Annie-val készülő házasságát és az új operettzenéjének megírását is, amire eddigi boldogsága és a szerzőpár sarkallta. Vagy a kétségbeejtően mulatságos bonyodalmak sora csupán alkalmat szolgáltat arra, hogy Turai zsenialitása még erre a reménytelen helyzetre is megoldást találjon? 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában