Elmaradt fellépés

2023.08.23. 11:01

Rockra szerelt dallamokkal idézi meg a lázadó, szerelmes, bohém Petőfit a Sic Transit Folk Műhely

Augusztus 26-án, szombaton 20 órai kezdettel pótolja az Esztergomi Várszínházban „A mi Petőfink szabadság, rock, szerelem” című elmaradt előadását a Sic Transit Folk Műhely. Az örökifjú költőt rockra hangszerelt népdalokkal fogják megidézni.

Kemma.hu

Nagy várakozás előzte meg, végül betegség miatt kellett lemondania az együttesnek a július 22-i fellépést, amelyet a napokban fognak bepótolni – olvasható az Eszteromi Várszínház hivatalos Facebook-oldalán. A sajátos, izgalmas, gitár- és rockcentrikus előadás a konvencióktól eltérő módon közelíti meg az idei bicentenáriumot. Amellett, hogy a fellépők a zene nyelvén elevenítik fel a 200 éve született lázadó, szerelmes, bohém, csavargó és szabadsághős költő életét és korát, mindeközben Petőfi egy-egy műve is felhangzik majd a várszínházban.

A Sic Transit Folk Műhely tagjai: Orosz Róbert - ének, Dr. Vereckei Kálmán Kálmán – gitár, Torma László - gitár, Sárosi Attila - basszusgitár és Jászberényi Károly – dob. A jegyek 3000 forintba kerülnek, melyeket a várszínház oldalán lehet megvásárolni online, illetve a Chatedrális Tours Utazási Irodában, valamint az előadás helyszínén is hozzájuk lehet jutni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában