Megnyitott

2023.08.17. 09:54

Művésztanya várja az alkotni vágyókat Komáromban

Új kulturális színfolttal gazdagodott Komárom, hiszen a közelmúltban Dani-Szabó Eszter vezetésével megnyitotta kapuit a Komáromi Művésztanya – írta meg a komarom.hu. Maga a műterem három éve létesült, majd jött a következő lépés, amely szerint minden alkotókedvű előtt nyíljon meg az ajtó.

Körtvélyfáy Dina

A művésztanyán mindenki jól érezheti magát

Forrás: Facebook/Dei (Művésztanya)

– Nagy szeretettel várok ide minden kicsit és nagyot – mondta Dani-Szabó Eszter. – Olyat is, aki csak szeretné kipróbálni a festést, batikolást, olyat is, aki például művészeti iskolába, művészeti egyetemi szakra készül, és szeretné képezni magát, párokat, egyedülállókat, vagy aki csak egy kicsit oldani szeretné a felhalmozódott stresszt. Ez egy olyan hely, ahol mindenki jól érezheti magát.

Arra is kitért, a művésztanyán egyebek mellett lehetőség nyílik a grafikai ismeretek, a könyvkötés és a papírmerítés alapjainak elsajátítására is.

A kreatív alkalmak szeptemberben indulnak el, amelyekre Dani-Szabó Eszter Facebook-oldalán lehet jelentkezni, vagy személyesen, Komáromban, az Igmándi út 49-es szám alatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában