Kiállítás

2023.07.04. 12:59

Ebbe a tatabányai fotókiállításba minden zenerajongó szíve beleszakad

In memoriam címmel nyílt kiállítása hétfőn Raáb Zoltánnak a KPVDSZ Művelődési Házban. Harminc, főként fekete-fehér képet láthat a közönség az aulában, amelyek elhunyt zenészek korábbi koncertjein készültek.

Kemma.hu

Raáb Zoltán fényképezőgépével érkezett

Forrás: 24 Óra

Fotó: V. B.

Raáb Zoltán az ország különböző pontján készítette az ellesett pillanatokat. Látható többek között Pege Aladár, Tunyogi Péter, Somló Tamás, Radics Béla, vagy a fiatalabb generiációból Siklósi Örs. A fotós szívéhez a legközelebb az Omega tagjai állnak, Benkő László és Kóbor János fotóit Tatán készítette nem sokkal haláluk előtt. A másik nagy kedvence Török Ádám, akinek koncertjeit rendszeresen látogatta egykori kollégánkkal, Veizer Tamással. 

Ő is, ahogy a képen látható kiválóságok már az égi porond közelében vannak. Somogyi Nóra, a KPVDSZ Művelődési Ház igazgatója elevenítette fel Raáb Zoltán életének jelentősebb állomásait, majd Veér Károly újságíró ajánlotta az érdeklődők figyelmébe a képeket, amelyeket július 28-áig lehet megtekinteni. 

A fotós rendelkezik hazánk negyedik legnagyobb magángyűjteményével. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában