Koncert

2023.07.25. 11:28

A kilencvenes évekbe repítette az embereket a Happy Gang és az FLM +fotók

A szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban a guminő is előkerült a Happy Gang és az FLM tagjainak nyári koncertjén.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. L.

A Petőfi Nyár programsorozat keretében Vitamin, azaz Móré András, a ‘90-es évek csapatának, a Happy Gang-nek zeneszerző-énekese, állt színpadra Hoffer Danival, aki az FLM-mel valamint szóló lemezével egyaránt sikeressé vált.

Idősek, felnőttek, gyerekek is érkeztek a koncertre. A kezdeti elfogódottság után többen is a „táncparkettre” léptek, hogy olyan a jól ismert slágerekre mozogjanak, mint a Megtalállak még, a Kérek egy kulcsot a szívedhez, a Rólad álmodom, a Sokáig voltam távol, a Fiatal szerelem, vagy éppen a Minő guminő. Az utóbbi számhoz tartozék is illet, egy valódi guminő személyében.

A koncertet követően sem ért véget a buli. További retro dalokról DJ Tom Tailor gondoskodott. A Petőfi Nyár programsorozat augusztusban is folytatódik. Augusztus 19-én egy monokomédiát lehet megtekinteni Magyar Attilával, majd másnap Szent István-nap alkalmából családi kenyérsütésre és egyéb programokra várják az érdeklődőket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában