Kiállítás

2023.05.26. 16:30

Álomból születtek az alkotások: elkezdődött a Táti Pünkösdi Napok

Csütörtökön a kultúrházban található Táti Galériában nyílt kiállítással hivatalosan is elkezdődött a Táti Pünkösdi Napok rendezvénysorozat, mely vasárnapig tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára.

W. P.

Gyönyörű festményeket láthattak az érdeklődők

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A tárlaton Vereckei Attila esztergomi énektanár, zenész játszott el játszott el néhány dalt az érdeklődőknek, majd Hámos László, a kultúrház igazgatója köszöntötte a jelenlévőket. A teremben meg lehetett tekinteni a Táti Porcelánbaba Klub 2015-ben készült „Vasárnapi mise után az Esztergomi Bazilikánál” című életképét, mely a díszmagyar viseletet mutatja be. 

Szintén a kiállítást színesítették Bali Jánosné Éva grillázs alkotásai, aki 2010-ben Magyarország első grillázskirálynője lett. Ezeken kívül a Táti Szerdai Festők gyönyörű képeit is megcsodálhatta a közönség, az alkotók képviseletében Szóda Józsefné mutatta be a kiállítást, illetve a festmények készítőit. Végül Turi Lajos polgármester is beszédet mondott, aki szerint „álomszépek a produktumok, mert álomból születtek egyéni és közösségi szinten.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában