Bemutatkoztak a növendékek

2023.04.28. 15:00

Négylábú hallgatóság is volt a tatabányai zeneiskola Gida Gáláján

A Tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskola és AMI legifjabb növendékei mellett nagy sikere volt a négylábúaknak is a Gida Gálán, ahol a tatai Tiszta szívvel az állatokért Alapítvány javára szerveztek gyűjtést.

Kemma.hu

A Gida Gálán gyerekek mellett a négylábú vendégek is tapsot kaptak

Forrás: Beküldött

Pereszlényiné Kovács Judit intézményvezető elmondta: több évtizedes hagyománya van a gálának, ahol a szeptemberben kezdett hallgatók mutatják be tudásukat. A meghívottak között természetesen szülők, rokonok szerepelnek. 

A négylábú kedvencek díszvendégként vettek részt a programon
A négylábú kedvencek díszvendégként vettek részt a programon
Forrás: Beküldött

Az idén elsőként jótékonysági céllal bonyolították le a programot, ahol a tatai  Tiszta szívvel az állatokért Alapítvány számára gyűjtöttek adományokat. A szervezet az elhagyott, gazdátlan állatoknak keres új otthont, s biztosítja számukra az átmeneti időszakban az ellátást. Ehhez szükségük van segítségre.
A zeneiskola kisdiákjai ezúttal az állatokért muzsikálta. Negyvennél is több műsorszámot mutatott be hatvan gyermek.

A koncertnek négylábú hallgatósága is volt. Az alapítvány két barátságos kutyussal érezett, s egy különleges ütős hangszert is megszólaltattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában