Évforduló

2023.03.22. 09:40

Szülinapi partira készül Tatabánya szívében az Agora

Jubileumi 10. születésnapját ünnepli hamarosan a Vértes Agorája, amelynek alkalmára változatos programokkal készül az intézmény.

Kemma.hu

Az Agora ötéves születésnapi ünnepségének egy pillanata

Forrás: avertesagoraja.hu

Tíz évvel ezelőtt nyílt meg a város szívében a Vértes Agorája. Tatabánya közösségi, kulturális színtere, az egykori Közművelődés Házának újjáélesztett épülete 2013. áprilisában nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt.

A születésnapot az intézmény a látogatókkal közösen szeretné megünnepelni, ezért április 15-én, szombaton 14 órától az Agorában és a Szent Borbála téren változatos programokat szerveznek. 

Ezúttal a hatalmas épület látogatóktól elzárt területeit is megtekinthetik az érdeklődők az Agora Turnék keretén belül. Délután kettőtől indulnak a vezetett ismertetők. Közben 14.30 órakor a Firebirds Utcacirkusz Gőzerővel című produkcióját láthatják, majd Kovácsovics Fruzsina gyermekkoncertje következik. 

Az Agora Boulevard is színpadra lép, majd 16.50 órától Agora Kvíz lesz. A nap fénypontja 17.30-tól a születésnapi köszöntők és az Agora torta, melyet a Kiscsillag Koncert, majd a Firebirds Utcacirkusz Tűzharca követ, s végül a Party Syndrom zenekar fergeteges bálja zárja a jubileumi születésnapi partit.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában