Koncert

2023.02.10. 19:56

Valentin napi gálán mutatkozott be az oroszlányi zeneiskola

Egy szék sem maradt üres az oroszlányi zeneiskola, a Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Intézmény péntek esti gálaműsorán, amelynek a Kölcsey színházterme adott otthont.

W. Zs.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

 Domina József igazgató a több évtizedes hagyománnyal kapcsolatban kifejtette, hogy a névadó művészeti nagysága előtt tisztelegve minden évben Valentin napjához kapcsolódva szervezik meg a hangszerbemutató előadást. A színvonalas esten a zeneiskola növendékei és tanárai is bemutatkoztak, közös produkciókban.

Danis Lídia színésznő a felkonferálást megelőzve elmondta, hogy a zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Köszöntője után a Medve dalt adta elő a Tücsök zenekar és Miseta Petra, akik Schrantz Dóra felkészítésében léptek színpadra. Ezt követte Verdi bevonulási indulója az Aida című operából, melyben Szanyi Ádám marimbán játszott. Barcsik-Ádám Csongor pedig szintetizátoron idézte meg a nagy filmsiker, a Titanic zenéjét. Az esten dob, harsona, hegedű, kürt, trombita, tuba és zongora is felcsendült, végül a táncé és Csáky Marika csapatáé volt a főszerep.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában