Lovasi Róbert

2022.12.20. 20:27

Egyfa címmel nyílt meg a tatabányai néptáncos fotókiállítása a Puskinban

Egyfa címmel nyílt kiállítás a Puskin Művelődési Ház Bánhidai kisGalériájában. Lovasi Róbert, a Bányász Táncegyüttes tagja ezúttal új oldaláról mutatkozott be. Tizenegy gyönyörű fotóját hozta el, amelyek nagy részében egy csoda szép fa látható különböző év- és napszakokban.

S.G.

Vankó Éva és Lovasi Róbert a megnyitón

Forrás: 24 Óra

Fotó: S. G.

Vankó Éva, az intézmény vezetője üdvözölte a megjelenteket, majd Lovasi Róbert köszönte meg a részvételt, ezt követően pedig a Silhouette Balett Tatabányai Hattyú Csoportja csodálatos tánca következett.

Juhász Krisztina pedagógus, aki egyben a fotós rokona ajánlotta a képeket a látogatók figyelmébe. Kiemelte: Róbert első alkalommal mutatkozik be erről az oldaláról. A legjobb pillanatokat nem könnyű megörökíteni. Kitartás, türelem, s a megfelelő technika mellett szerencse is kell hozzá. Ahogy ez látszik Róbert képein. A naplemente és -felkelte a kedvenc témája, s mellette az utóbbi időben fákról készít képeket. Az emberi élettel párhuzamos utat bejáró, gyönyörű, egyedi és megismételhetetlen fák a csendről, nyugalomról árulkodnak. Télen, nyáron, s az izzó nap sugaraiban is.

A kiállítás január 18-áig látható a Puskin Művelődési Házban.

A Silhouette Balett Tatabányai Hattyú Csoportja táncolt a megnyitón
A Silhouette Balett Tatabányai Hattyú Csoportja táncolt a megnyitón
Fotós: S. G.  / Forrás: 24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában